Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Androne Marinel Persoana Fizica Autorizata. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al site-ului consultant-iso.ro. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite diferite materiale promotionale, newsletter, anuntarea unor eventuale actiuni promotionale, instiintarea referitoare la eventuale noutati etc.si, in niciun caz, nu vor fi furnizate unei terte parti.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra. Dumneavoastra furnizati datele din proprie initiativa. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Androne Marinel Persoana Fizica Autorizata si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

– parteneri contractuali ai operatorului;

– autoritati publice (numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act de justitie).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu un e-mail la adresa: office@consultant-iso.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale.

Site-ul http://consultant-iso.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul operatorului si care sunt puse la dispozitie de serviciul de gazduire a siteului. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul consultant-iso.ro, operatorul (Androne Marinel Persoana Fizica Autorizata) nu isi asuma nicio responsabilitate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale.

Androne Marinel Persoana Fizica Autorizata, ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

  1. Operatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor la care are acces.
  2. Computerul de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal este parolat, si are implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

Revizuirea Politicii de Confidentialitate

Androne Marinel Persoana Fizica Autorizata, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului http://consultant-iso.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.

20.01.2016